Στο προπονητικό του κέντρο θα πραγματοποιήσει το σύνολο της φετινής του προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός. Απορρίφθηκε ορθά λόγω Covid19 η προοπτική του εξωτερικού, δεν κάλυπτε το Τριφύλλι το Πήλιο.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός ανέλυε διεξοδικά όλα τα δεδομένα για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση σχετικά με το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽εξέτασαν αρχικά επιλογές στην Ευρώπη(Πολωνία, Σλοβενία, Αυστρία) αλλά το τελευταίο διάστημα απορρίφθηκαν όλες λόγω της πανδημίας και του μεγάλου ρίσκου που θα έπαιρνε η αποστολή να ταξιδέψει αυτή την εποχή στο εξωτερικό.

Έτσι, λοιπόν, το δίλημμα ήταν ανάμεσα στο Πήλιο και το Κορωπί, την παραμονή δηλαδή της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο. Η επιβάρυνση των γηπέδων από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του «Γεώργιος Καλαφάτης» και ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο σύνολο της προετοιμασίας του στην Αθήνα.

Από 6 Αυγούστου μέχρι 13, εξάλλου, είχε αποφασιστεί η παραμονή στο Κορωπί μέχρι να ολοκληρωθούν τα εργομετρικά, οι εξετάσεις και όλα τα πρώτα βήματα πριν το βασικό στάδιο. Από τις 13 και έπειτα όταν ο Ντάνι Πογιάτος θα… φορτσάρει στο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή της Τριφυλλιού σε κάποιο κοντινό με το Καλαφάτης ξενοδοχείο, το οποίο θα αποτελέσει το… ησυχαστήριο της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr