Μετά την επιστολή του Ολυμπιακού προς την ΑΕΚ για το θέμα του τελικού του κυπέλλου, ήρθε και η απάντηση με τον ίδιο τρόπο.

Νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι κάλεσαν τους κιτρινόμαυρους να απαντήσουν στο αν συμφωνούν ή όχι να γίνει ο τελικός στις 26 Ιουλίου. Λίγες ώρες μετά, η απάντηση ήρθε μέσω επιστολής και σε αυτή η Ένωση κάνει σαφές ότι θα παίξει κανονικά στον τελικό του κυπέλλου την ημέρα και στο γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΟ, η οποία είναι και η διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΚ.

«Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.