Οι Σέρβοι επιμένουν για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στη Ρασίνγκ Κλουμπ αλλά ο παίκτης αρνείται να επιστρέψει στην Αργεντινή

Είναι διαδοχικά τα δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου περί συμφωνίας του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρασίνγκ Κλουμπ για την πώληση του Ματέο Γκαρσία στη Ρασίνγκ Κλουμπ έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τονίζουν μάλιστα ότι είναι το ποσό που έψαχνε απελπισμένα η ομάδα του Βελιγραδίου ούτως ώστε να κάνει απόσβεση της περσινής επένδυσης – καθώς τον απέκτησε έναντι 2.2 εκατ. ευρώ από τη Λας Πάλμας – φαίνεται όμως ότι ο Ερυθρός Αστέρας λογαριάζει χωρίς τον αθλητή.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι κάθετα αντίθετος στην προοπτική επιστροφής του στην Αργεντινή, εκτιμά ότι θα κάνει βήμα στην καριέρα του κι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου βρέθηκε τόσο μεγάλο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και δεν δίστασε να επισκεφθεί το «Κλ. Βικελίδης» αλλά και να παρακολουθήσει τον αγώνα των Playoffs απέναντι στην ΑΕΚ.

Μπορεί δηλαδή στον Ερυθρό Αστέρα να έχουν προχωρήσει (ακόμη και) σε συμφωνία με τον σύλλογο από την Αργεντινή, αλλά ο Ματέο Γκαρσία είναι αρνητικός και δεν σκοπεύει να δώσει τη συγκατάθεσή του. Και δίχως τη δική του σύμφωνη γνώμη, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να γίνει καμία μεταγραφή.

Πηγή: gazzetta.gr