Πολλά και συνεχή είναι τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που συνδέουν τον Βασίλη Μπάρκα με πιθανή μεταγραφή στη Σέλτικ. Άλλο ένα έρχεται από τη σκωτσέζικη ιστοσελίδα tbrfootball.com, ενώ γίνεται μάλιστα λόγος και για ποσό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διεθνής γκολκίπερ «είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ. Η ΑΕΚ, στην οποία ανήκει, μοιάζει πλέον πιο πρόθυμη για να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της μετά την παγκόσμια κρίση του κορονοϊού. Ο Μπάρκας δείχνει η κατάλληλη περίπτωση για εκείνον.

Η Σέλτικ θα μπορούσε να αγοράσει τον παίκτη για περίπου 7,2 εκατομμύρια λίρες (8 εκατ. ευρώ). Βρίσκεται στην αναζήτηση για έναν τερματοφύλακα εδώ και καιρό, με τον Φρέιζερ Φόστερ να αποχωρεί, επιστρέφοντας στη Σάουθάμπτον». Μάλιστα, σημειώνεται πως ο Μπάρκας θα ήταν ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, στην Ένωση δεν έχουν κάποια κρίση -προς το παρόν- για τον παίκτη. Πάντως, αυτό το ποσό ίσως να ήταν μια καλή βάση εκκίνησης των συζητήσεων, καθώς ο ελληνικός σύλλογος αξιώνει γύρα στα 10 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι».