Mε τον Μουνιέ να κάνει πράγματα και θαύματα στο 2ο ημίχρονο (2 γκολ, 1 ασιστ), ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στη 2η αγωνιστική των play out και πήρε μεγάλη ανάσα στη μάχη της παραμονής! Στο +2 από την Ξάνθη και στο +5 από τον Πανιώνιο οι Αγρινιώτες.

Την πρώτη του νίκη στα play out πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός, ο οποίος χάρις σε ένα «σόου» του Αντονι Μουνιέ επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ και ξεκόλλησε, έστω και με ματς παραπάνω, από τη θέση των μπαράζ, ενώ παράλληλα βρέθηκε στο «+5» από τον τελευταίο Πανιώνιο. Ετσι θα πάει με άλλον… αέρα την επόμενη εβδομάδα στον «τελικό» της Ξάνθης.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Φερνάντεθ στο τέρμα, τους Τζανακάκη, Μαλή, Λιάβα, Κέβιν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντάλσιο, Ντίας στον άξονα, τους Ρόσα, Μουνιέ στα άκρα και τον Αλβαρεζ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντάουντα.

Η ΑΕΛ παρέταξε  τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, τους Καρανίκα, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Σεσέροβιτς στο «6», τον Μιλοσάβλιεβιτς στο «8», τον Μπούστος στο «10», τους Βινίσιους, Τόρζε στα εξτρέμ και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Το διακύβευμα της αναμέτρησης ήταν τεράστιο για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προχώρησαν σε ορισμένες «δοκιμές» (π.χ.  Μπούστος στο αρχικό σχήμα, οπισθοχώρηση Μιλοσάβλιεβιτς). Τα παραπάνω «εξηγούν» γιατί είδαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη. Από τη μία πλευρά ήταν, προφανώς, το άγχος και στην άλλη η έλλειψη συνοχής.

Πηγή: gazzetta.gr