Σε θρίλερ με απρόβλεπτο φινάλε και συνεχείς ανατροπές εξελίσσεται η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Ενώ ο 25χρονος επιθετικός, που βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αγγλία, αναμενόταν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Φούλαμ, η οποία είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στα 15 εκατ. ευρώ και με τον παίκτη (που χθες πέρασε τα ιατρικά τεστ) για συμβόλαιο 4,5 ετών έναντι 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα πράγματα πήραν νέα τροπή χθες βράδυ.

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του Έλληνα φορ και οι δύο λονδρέζικοι σύλλογοι κονταροχτυπιούνται την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία για την υπογραφή του.

Τα «σφυριά», που δίνουν-όπως και η Φούλαμ-μάχη για τη σωτηρία τους (συγκατοικούν στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς) αναζητούν έναν ικανό επιθετικό και τον βλέπουν στο πρόσωπο του Μήτρογλου.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ίσως και ξεπερνώντας την προσφορά της Φούλαμ, για να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή, ενώ για να δελεάσει τον τελευταίο και να του αλλάξει τον προορισμό προφανώς θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο με καλύτερους όρους.

Η μάχη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, την ώρα που η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος). Ο Ολυμπιακός, που έχει ήδη αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Μητρο-γκολ στο πρόσωπο του Νέλσον Βαλντές, δεν φαίνεται να ανησυχεί και εκτιμά πως η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας στην Αγγλία θα ολοκληρωθεί μέσα στη μέρα.

Πηγή: sport-fm.gr