Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έπαψε τη δίωξη που είχε ασκήσει ο αθλητικός εισαγγελέας σε βάρος του δ’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Γιάννη Μώραλη, για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρος του διαιτητή Γιώργου Σταθόπουλου, μετά το ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αθώωσε τον Γιάννη Μώραλη που είχε κατηγορηθεί για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε παύσει οριστικά την πειθαρχική δίωξη κατά του Ιωάννη Μώραλη, Δ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το πειθαρχικό παράπτωμα της παραβίασης των Άρθρων 14 παρ.3 και 4 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Θυμίζουμε πως για την ίδια κατηγορία, εκκρεμούν οι αποφάσεις για τους Βαγγέλη Μαρινάκη (δηλώσεις κατά Δαλούκα), Σταύρο Αδαμίδη (δηλώσεις κατά Κουκουλάκη), Θοδωρή Ζαγοράκη (δηλώσεις κατά Τσινιάρη), ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ανακοίνωση για τη διαιτησία), ΠΑΕ Ολυμπιακός (απάντηση μέσω «κύκλων» της διοίκησης) και Βασίλη Τοροσίδη (κρίσεις για τη διαιτησία Αρετόπουλου).