Στην Ολλανδία αποφάσισαν να βάλουν «παύλα» στην αγωνιστική δράση λόγω κορονοϊού και έτσι η σεζόν ολοκληρώθηκε, χωρίς στην πραγματικότητα να διεξαχθεί. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Αϊντχόφεν και στην τοπική PSV αποφασίστηκε η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου και η μη απόκτηση των δικαιωμάτων του, καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε εκεί. Έτσι, σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ που αφορούν τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, αναμένεται να επιστρέψει στη Μαρσέιγ.

Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας ενημέρωσε για την απόφασή της τους Μασσαλούς, οι οποίοι από την πλευρά τους αναμένεται να βρουν νέα ομάδα στον «πιστολέρο», καθώς δεν τον υπολογίζουν ούτε εκείνοι. Ο Μήτρογλου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά την Αϊντχόφεν, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές.

Ο δανεισμός του Μήτρογλου κόστισε στην ολλανδική ομάδα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με τον διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται σε συνολικά 348 λεπτά, κάτι που  ισοδυναμεί με περίπου 3.500 ευρώ ανά λεπτό αγωνιστικής δράσης.

Σημειώνεται ότι, χωρίς υποβιβασμό από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και χωρίς άνοδο από τη Eerste Divisie στην Eredivisie θα ολοκληρωθούν φέτος οι δύο πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες στην Ολλανδία, όπως αποφάσισε την Πέμπτη (14/05) το αρμόδιο δικαστήρι της χώρας. Επίσης, δεν θα αναδειχθεί και πρωταθλητής, με την ιστορία να γράφει μια… παύλα.