Ο Ρούμπεν Σεμέδο, με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola, παραδέχθηκε ότι έχει «κάποιες προτάσεις» και διευκρίνισε πως το μέλλον του δεν επηρεάζεται καθόλου από εκείνο του Ρούμπεν Ντίαζ.

Ο Πορτογάλος διεθνής αμυντικός της Μπενφίκα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και παρά το γεγονός ότι οι «αετοί της Λισαβόνας» θα μετακινηθεί μόνο εάν πληρωθεί η ρήτρα του, αξίας 100 εκατομμύρια ευρώ, ήδη, σύμφωνα με  δημοσιεύματα  προχωρούν σε «διερεύνηση» της αγορά αναζητώντας μια εναλλακτική λύση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Σεμέδο, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ως… υποψήφιος αντικαταστάτης του.  «Η αποχώρηση του Ντιάζ ουδόλως επηρεάζει το μέλλον μου», είπε ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, που παραδέχθηκε ότι «έχω κάποιες προτάσεις», χωρίς όμως να  γίνει συγκεκριμένος.

«Αν είναι δυνατόν να φύγω από τον Ολυμπιακό; Σε αυτό το σημείο, όλα είναι ανοιχτά. Έχω ήδη πει ότι θα ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα πριν από λιγότερο από ένα χρόνο από την Βιγιαρεάλ.