Στο φλέγον θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί από τη FIFA έχουν ρίξει το βάρος τους στην ΠΑΕ Άρης, καθώς οι… αμαρτίες του παρελθόντος δημιουργούν και τώρα προβλήματα στον σύλλογο.

Οι Θεσσαλονικείς έδειχναν καθησυχαστικοί το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά τις οφειλές προηγούμενων διοικήσεων και έτσι προχώρησαν κανονικά στην απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Στην αρχή οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι «δεν μπορεί να επιβληθεί ποινή από τη στιγμή που έχουμε διαφορετικό ΑΦΜ και δεν χρωστάμε σε παίκτες», όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε… άλλη άποψη, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει τη συγκεκριμένη πρακτική. Αυτός ήταν και ο λόγος για την τιμωρία των «κίτρινων».

Πλέον η… μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Άρη, ο οποίος καλείται να πληρώσει για τα λάθη στα οικονομικά ζητήματα που είχαν κάνει οι προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ, αλλιώς θα μπλέξει σε νέες περιπέτειες, με μεγαλύτερες επιπτώσεις για την ομάδα.

Πάντως, όπως προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» θα στείλουν επιστολή στη FIFA για να τους γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρος ο λόγος της «καμπάνας», ώστε να ξέρουν πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.