Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξετάσεις στο γόνατο του Έισι Λο, μεταγραφή θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι καλό στην αγορά.

Με αγωνία περιμένουν στον Ολυμπιακό τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στο γόνατο του Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις εδώ και καιρό, αυτές δεν ξεπεράστηκαν με συντηρητική αγωγή και είναι πιθανό να κριθεί αναγκαία η αρθροσκόπηση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, θέτοντάς τον δηλαδή εκτός δράσης για το μισό (ίσως και πλέον) Top 16.

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πως ενδεχόμενη απώλεια του Λο για τόσο μεγάλο διάστημα σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο της σεζόν θα αποδυναμώσει την ομάδα και εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης. Όμως δεν πρόκειται να αποκτηθεί όποιος κι όποιος παίκτης, αλλά μόνο κάποιος που θα καλύπτει αγωνιστικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Και παρότι ειδικά στην αμερικανική αγορά υπάρχουν πολλοί γκαρντ, είναι αμφίβολο αν μπορεί να βρεθεί κάποιος που να έχει τα στοιχεία που ψάχνει το τεχνικό τιμ.

Συν τοις άλλοις, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης που θα αποκτηθεί (;) θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι τις 20:00 την Πρωτοχρονιά. Αν γίνει μεταγραφή μετά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο παίκτης θα μπορεί να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μετά τον πρώτο γύρο του Top 16. Δεν αποκλείεται, συνεπώς, οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι να βρουν αυτό που ψάχνουν να μείνουν ως έχουν στον πρώτο γύρο του Top 16 και να γίνει πιο ενεργός ο ρόλος του Δημήτρη Κατσίβελη στην περιφερειακή γραμμή.

Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του τεχνικού τιμ, όπως έκανε σε αντίστοιχα χρονικά σημεία και τα προηγούμενα χρόνια με προσθήκες όπως των Ντόρσεϊ και… Λο πρόπερσι ή του Σερμαντίνι πέρσι.

Μπελάς και με Πέτγουεϊ

Στο μεταξύ, πέραν της δεδομένης απουσίας του Έισι Λο από τον αγώνα της Παρασκευής, στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία και για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση, το πρόβλημά του χρειάζεται ξεκούραση για να αντιμετωπιστεί και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ.

Πηγή: sport-fm.gr