Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση με στόχο να βάλει άλλα τέσσερα γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, δηλώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος πρώην φορ, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια, αφιερώνοντας πλέον τον χρόνο του στη μουσική ως dj.

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να σκέφτεται το ποδόσφαιρο και απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις ομάδες της Ligue 1, ξεκαθαρίζοντας πως δέχεται να παίξει δωρεάν, εξηγώντας και τον λόγο.

«Ξέρετε πως είναι οι σκόρερ. Αγαπάμε το γκολ, αγαπάμε τα πολλά γκολ. 25, 50, 75. Το 100 είναι κάτι που με εξιτάρει, έχω μείνει στα 96 από τότε που έπαιζα στην Γαλλία. Θέλω ακόμη 4 και δεν μπορώ, με τρελαίνει αυτό. Θέλω να επιστρέψει στην Ligue 1 για να τα πετύχω. Αν κάποια ομάδα με δεχθεί, θα τα έχω βάλει σε δύο, τρεις μήνες. Όταν έχω ένα στόχο, κάνω τα πάντα για να τον πετύχω», είπε αρχικά ο Σισέ και πρόσθεσε.

«Πριν δύο χρόνια στην Ιβερντόν, έβαλα 24 γκολ σε 27 παιχνίδια, στην τρίτη κατηγορία βέβαια, αλλά δεν είχα ούτε έναν τραυματισμό. Νομίζω θα μπορέσω να βάλω τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Το γεγονός πως είμαι dj, δεν σημαίνει πως πίνω αλκοόλ. Δεν έπινα ποτέ, δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω δωρεάν, δεν υπάρχει ρίσκο σε αυτό. Μακάρι να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση».