Οι παίκτες της Γιουβέντους ξεκίνησαν χθες ατομικές προπονήσεις στο προπονητικό  κέντρο της ιταλικής ομάδας, περιμένοντας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Μαδέρα και μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο αρχηγός Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο δεύτερος παίκτης της Γιουβέντους που εμφανίστηκε στο κέντρο της Γιουβέντους μετά τον Ουαλό μέσο, Άαρον Ράμσεϊ.

«Η προπόνηση θα συνεχιστεί σε ατομική βάση με κλιμακωτές αφίξεις για να επιτρέψει τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες», ανακοίνωσε η Γιουβέντους.

«Μετά από μια μέρα εξετάσεων μερικοί από τους παίκτες της Γιουβέντους άρχισαν να προπονούνται στο κέντρο προπόνησης της Continassa». Εκτός από τη Γιουβέντους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, άλλοι σύλλογοι της Serie A, η Αταλάντα, η Μπολόνια και ο Ουντινέζε, συνέχισαν την προπόνηση την Τρίτη, καθώς  Σασουόλο και ο Λέτσε  ξεκίνησαν τη Δευτέρα.

Για τις κανονικές προπονήσεις, το calcio θα πρέπει να περιμένει έως τις 18 Μαΐου, ενώ όσον αφορά την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα δεν δείχνει να είναι τίποτα βέβαιο.

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ της ιταλικής ομοσπονδίας (FIGC) και μελών της Τεχνικής και Επιστημονικής Επιτροπής, για να συζητηθεί το ιατρικό πρωτόκολλο που θα τεθεί σε εφαρμογή πριν από την επανάληψη των συλλογικών προπονήσεων.

Η UEFA έχει δώσει προθεσμία έως τις 25 Μαΐου για να ενημερωθεί για πιθανή επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων τους και, εάν είναι απαραίτητο, για τις ημερομηνίες επανέναρξης.