Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνεται πώς περιμένουν στη… γωνία τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζοντας την δική τους προσφορά σε περίπτωση που δεν υπογράψει το «supermax» συμβόλαιο με τους Μπακς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να φύγει από το Μιλγουόκι. Αντιθέτως, όπου βρεθεί και σταθεί, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τους Μπακς.

Παρόλα αυτά οι ομάδες του ΝΒΑ παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν εάν και εφόσον ο Αντετοκούνμπο υπογράψει τελικά την supermax επέκταση με την ομάδα του. Αν και εφόσον δεν το κάνει φέτος, την επόμενη χρονιά θα είναι free agent και σίγουρα οι επιλογές του περισσότερες.

Όμως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν ήδη έτοιμη την προσφορά για φέτος στους Μπακς. Όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα ποντάρουν πολύ στο draft και στις πρώτες θέσεις που θα επιλέξουν, θέλοντας να δώσουν τα draft picks του α’ γύρου το 2020, το 2021 και το 2022 όπως επίσης και τον Άντριου Ουίγκινς.

Να σημειωθεί ότι τα πάντα παραμένουν στον αέρα μετά και την έξαρση της πανδημίας, αφού όλα αυτά, πλέον, είναι θεωρητικά. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά και στην πράξη.

Πηγή: gazzetta.gr