Τη στιγμή που όλα ετοιμάζονται με κάθε λεπτομέρεια για την επανέναρξη της Premier League, υπάρχουν «φωνές» για πιθανό σαμποτάζ του πλάνου από τις έξι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας προκειμένου να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να μην υπάρξει υποβιβασμός τη φετινή σεζόν!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι ομάδες που είχαν παραμείνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και δίνουν μεγάλη μάχη στο θέμα της επιβίωσής τους στην κατηγορία, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να σκέφτονται τα σενάρια με τα οποία θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν ό,τι έχει συμβεί τη φετινή σεζόν με τον κορονοϊό προκειμένου να μην πέσουν κατηγορία.

Ήδη υπάρχει σενάριο διεξαγωγής πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-2021 με 23 ομάδες (δηλαδή με άνοδο τριών από την Championship και κανέναν υποβιβασμό) με δεδομένο πως δεν θα υπάρξει LeagueCup αν αυξηθούν οι ομάδες και δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για τα ματς του Carabao Cup.

Παρ’ όλα αυτά, τα υπόλοιπα κλαμπ της Premier League φαίνεται να διαμηνύουν πως ό,τι κι αν γίνει, τρεις ομάδες θα οδηγηθούν στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου στο φινάλε, το οποίο υπολογίζεται στις εφτά εβδομάδες από την ημέρα έναρξής του…

Πηγή: gazzetta.gr