Η νίκη επί του Πλατανιά αφαίρεσε ένα βάρος, που ερχόταν από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, από τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πολύπειρος μέσος των Αγρινιωτών, πάντως, παραμένει προσγειωμένος, ξεκαθαρίζει πως στόχος παραμένει η παραμονή και τονίζει πως μόνο αν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του και εκτός έδρας μπορεί να έχει μεγαλύτερες βλέψεις. Τέλος, αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τις πιθανότητες να κληθεί ξανά στην Εθνική εν όψει Μουντιάλ.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε για:

-τη νίκη επί του Πλατανιά: «Το γκολ που πέτυχα ήταν και θέμα τύχης, γιατί βοήθησε λίγο και το γήπεδο, ήταν και άτυχος ο τερματοφύλακας του Πλατανιά. Τα πόδια είναι λίγο βαριά όταν δεν φέρνεις καλά αποτελέσματα, ειδικά όταν παίζεις στο γήπεδό σου. Πάντα ένα γρήγορο γκολ σε απελευθερώνει. Ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα και φτάσαμε στη νίκη».

-τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας: «Εμείς έχουμε ένα θέμα εκτός έδρας. Στην έδρα μας τα καταφέρνουμε. Θα πρέπει να βάλουμε περισσότερη προσωπικότητα όταν παίζουμε μακριά από το Αγρίνιο. Δεν είναι ούτε θέμα τακτικής ούτε τίποτα τέτοιο. Τώρα που θα πάμε να παίξουμε με τον ΟΦΗ, δεν θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στα ματς με τον Αστέρα ή την Ξάνθη. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Είναι καθαρά δικό μας θέμα. Εμείς οι παίκτες πρέπει να βγάλουμε περισσότερο θάρρος, να μην έχουμε έννοια τι γίνεται στις κερκίδες και να έχουμε ψυχικά αποθέματα».

-τις διαφορές του φετινού Παναιτωλικού με την προ διετίας ομάδα που είχε στη Σούπερ Λίγκα
: «Η ομάδα τότε ίσως να είχε μια καλύτερη ποιότητα, αλλά θυμάμαι τις 15 κόκκινες κάρτες που είχαμε κι αυτό δείχνει πως δεν υπήρχε ηρεμία. Φέτος με τον κ. Χάβο υπάρχει μία άλλη ισορροπία στα αποδυτήρια. Έχουμε και την εμπειρία των προηγούμενων ετών και αυτό σίγουρα βοηθά να έχουμε μια καλύτερη πορεία».

-τους στόχους του Παναιτωλικού
: «Δεν θα πρέπει μετά από 2-3 νίκες να μιλάμε για play offs. Δικός μας στόχος είναι να σωθούμε τόσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν είναι φόβος αυτό. Φυσικά και θα θέλαμε να πάμε στα play offs, αλλά δεν χρειάζεται έπαρση, ειδικά όταν υπάρχουν καλές ομάδες που είναι αξιόλογες αλλά βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Για να κοιτάξεις ψηλότερα, ωστόσο, θα πρέπει να πετύχεις τον πρώτο σου στόχο».

-το πώς βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα
: «Το επίπεδο 3-4 ομάδων ξεχωρίζει ποιοτικά, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει την ποιότητα που είχε πριν από δέκα χρόνια. Τότε όλες οι ομάδες είχαν αρκετά καλούς παίκτες και τουλάχιστον έναν μεγάλο. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που κάνουν τη διαφορά και οι υπόλοιπες προσπαθούν να ξεχωρίσουν».

-το ενδεχόμενο νέας κλήσης του στην Εθνική: «Θα ήταν άδικο γι’ αυτά τα παιδιά που μας πήγαν στο Μουντιάλ να μην είναι εκεί. Φυσικά θα ήταν μεγάλη τιμή η κλήση και μόνο. Δεν κρύβω πως το έχω στο μυαλό και αποτελεί όνειρο για καθέναν, είτε είναι 20 είτε 33 όπως εγώ. Όμως αυτά τα παιδιά μάς έκαναν περήφανους παίρνοντας την πρόκριση και θα ήταν κρίμα να μην δώσουν το ‘παρών’».

Πηγή: sport-fm.gr