Ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Βασίλης Μπάρκας εισήχθη στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα και πιθανότατα θα χειρουργηθεί εντός της ημέρας.

Μαζί του βρίσκεται και ο γιατρός της Ένωσης, Χάρης Λάλος, ο οποίος συνόδευσε τον 25χρονο πορτιέρε, του οποίου ο Μάσιμο Καρέρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σίγουρα στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League 1, την Κυριακή (23/02, 19:30).

Έτσι, προστίθεται ακόμη ένα πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς οι απουσίες με τους Κρητικούς θα είναι πολλές. Δεν υπολογίζονται οι Βράνιες και Σβάρνας, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή, ενώ εκτός με τραυματισμό είναι και ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Ως εκ τούτου, οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Μάριος Οικονόμου και Ζίγκα Λάτσι. Και οι πιθανότητες είναι πολλές να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο 17χρονος Σλοβένος αμυντικός, με μια άμυνα που θα είναι σε μεγάλο βαθμό αλλαγμένη σε σχέση με προηγούμενα ματς.

Ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει πολύ στον μικρό και αν δεν υπήρχε η καθυστέρηση με το δελτίο του, θα είχε κάνει ήδη το ντεμπούτο του -πιθανότατα στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.