Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την ευρωπαϊκή του λίστα ενόψει των αγώνων με την Άρσεναλ στο Europa League, με τους Φορτούνη, Σουντανί και Μπα να είναι τα νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός τον χειμώνα είχε τις αποχωρήσεις των Μεριά, Γκερέρο, Ποντένσε και Κούτρη και εξ αυτών οι τρεις ήταν στην ευρωπαϊκή λίστα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στους τρεις παίκτες που θα βάλει στην λίστα για τους αγώνες με την Άρσεναλ.

Πρόκειται για τους Σουντανί, Φορτούνη και Μπα. Για τον Χιλάλ Σουντανί ήταν γνωστό ενώ οι άλλες δύο περιπτώσεις ήταν δυνατές υποψηφιότητες. Για τον Αλγερινό αυτό αποτελεί και δικαίωση της δουλειάς, της προσπάθειας και της προσφοράς του. Αυτό σημαίνει φυσικά πως μένουν εκτός οι νεοαποκτηθέντες Χασάν, Μορ και Καφού. Off μένουν και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο.

Ο Σουντανί επελέγη διότι μπορεί να παίξει και ως φορ. Ο Φορτούνης είναι ο πλέον επιδραστικός παίκτης μεσοεπιθετικά για τους Πειραιώτες και έχει ανεβάσει στροφές και η λογική με τον Μπα έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Μεριά είναι μείον ένας οι στόπερ της λίστας.

Η λίστα διαμορφώνεται ως εξής: Σα, Αλέν, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Πηγή: gazzetta.gr