Η ανάγκη εξασφάλισης ρευστού για να καλυφθούν οι πολλές υποχρεώσεις της ομάδας οδήγησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην έκδοση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 2 Νοεμβρίου από σήμερα. Γι’ αυτά προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της συμμαχίας, ενώ δεν θα υπάρχουν καθόλου προσκλήσεις κι όποιες θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο θα πρέπει να πληρώσει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να καλύψει τις «τρύπες» που κληρονόμησε, περιμένει την εισροή χρημάτων στα ταμεία. Όχι όμως ότι αυτά θα μείνουν για πολύ εκεί, καθώς θα διατεθούν άμεσα για υποχρεώσεις της ομάδας, με προτεραιότητα να πληρωθούν οι παίκτες της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο κίνδυνος νέων προσφυγών ελλοχεύει. Αυτή του Τοτσέ μπορεί να πήρε αναβολή για τις 21 Οκτωβρίου, ωστόσο ο Ισπανός διεκδικεί 950.000 ευρώ και με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα υπάρξει συμβιβασμός και το πιθανότερο είναι να δικαιωθεί. Σε ό,τι αφορά τον Λέτο, έχει λαμβάνειν άλλες 630.000 ευρώ και δεν έκανε δεκτή τη νέα πρόταση διακανονισμού που του έγινε, με αποτέλεσμα να είναι κι αυτός στα πρόθυρα της προσφυγής. Παράλληλα, ο Βελάσκες έχει λαμβάνειν κάποια χρήματα από το συμβόλαιο της περασμένης σεζόν, αλλά εφόσον προσφύγει-όπως σκέφτεται σοβαρά να πράξει-μπορεί να διεκδικήσει μέρος και του φετινού συμβολαίου με τις αξιώσεις του να φτάνουν και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Από Τετάρτη… όλοι

Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό, αλλά από αύριο αρχίζει (με διπλή προπόνηση) πλέον εντατικά η προετοιμασία εν όψει Πανθρακικού. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει την επιστροφή των διεθνών (Καπίνο, Σίλντενφελντ, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Καρέλης), αλλά και του Φιγκερόα. Ο Αργεντινός γυρίζει σήμερα από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για τη γέννηση του παιδιού του. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Πηγή: sport-fm