Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, έπειτα από τη χθεσινή πρόκριση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον συναρπαστικό επαναληπτικό αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι αυτό πολλά πήγαν στραβά για τους «πράσινους», ωστόσο με φουριόζα είσοδο στην επανάληψη, κατάφεραν να μετατρέψουν το εναντίον τους 0-1 σε 3-1 και να ανατρέψουν και το εναντίον του 1-0 στον αγώνα των «Ζωσιμάδων».

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δάκρυσε στις δηλώσεις που πραγματοποίησε, φανερά συγκινημένος. Στη συνέχεια, όταν κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, έκανε και μια παθιασμένη ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, ενδεικτική των συναισθημάτων του.

Αφού πρώτα ξεφύσηξε από ανακούφιση, εξέφρασε την υπερηφάνεια του προς τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τους εξήγησε τον λόγο που δάκρυσε δημόσια, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναθηναϊκός.

«Ουφ! Άλλο ένα ματς έχω κλάψει σαν προπονητής… Παιχνίδι Champions League ήταν. Συγχαρητήρια. Όχι απλώς γιατί ήταν μια πρόκριση στους “8”. Είναι γιατί ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Δεν υποτιμώ τους προπονητές, τους φροντιστές, το ιατρικό επιτελείο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί ενάμισι χρόνο παλεύουν πάρα πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά-σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη γι’ αυτό που μας δώσατε σήμερα (χθες), περισσότερο για εσάς. Θυμάστε και πέρυσι. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι προπονητής σας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Γιώργου Δώνη: