Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει ρυθμό και μπορεί να βοηθήσει! Ο Μίροσλαβ Στοχ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και στο φιλικό του Σαββάτου με την Καλλονή.

Ο διεθνής Σλοβάκος επισήμανε πως όσα ακούγονται για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του δεν ισχύει και μέσω των εμφανίσεών του στον «Δικέφαλο του βορρά» θα διαψεύσει τα πάντα.

«Είναι τρελός ο κόσμος του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ πριν την προπόνηση της Παρασκευής:

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια νέα ευκαιρία. Ελπίζω εδώ να αγωνιστώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους κάνω όλους χαρούμενους».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αν είναι ένα κίνητρο η Ευρώπη γι’ αυτόν:
«Όταν σκέφτεσαι να πάρεις μεταγραφή, το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι η ομάδα να έχει προοπτικές για τον εγχώριο τίτλο της αλλά σαφώς παίζουν ρόλο και τα ματς στην Ευρώπη».

Για τα ματς της Φενέρ με τον ΠΑΟΚ και τι θυμάται: «Στο πρώτο ματς ήμουν τιμωρημένος. Στο δεύτερο αγωνίστηκα, ήταν ένα τρελό ματς τόσο σε ό,τι έγινε μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός…».

Για το ότι ο χαρακτήρας του ταιριάζει με αυτόν των φίλων του ΠΑΟΚ: «Πιθανότατα στην παραμονή μου στην Τουρκία να οφείλεται αυτό. Είναι παρόμοιος ο χαρακτήρας μου με αυτόν που υπάρχει εδώ από όσο έχω ενημερωθεί. Μου αρέσει αυτή η ζεστασιά…».

Για την κατάστασή του: «Έχω ξεκινήσει προετοιμασία στις 1 Ιουλίου και έχω παίξει τρία φιλικά. Είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να παίξω ακόμη και στο αυριανό φιλικό».

Για το τι ξέρει για την Τούμπα:
«Έχω δει πολλά πράγματα στο ίντερνετ. Έχω δει πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί και αυτό μου αρέσει».

Για την απομάκρυνσή του από την Φενέρ: «Θέλω να αποδείξω πως είμαι καλός παίκτης. Έχουν γραφτεί τον τελευταίο μήνα αναληθή πράγματα για μένα τόσο στην Τουρκία όσο και στην χώρα μου. Θέλω να τους κάνω να γράφουν καλύτερα πράγματα για μένα και όχι να ασχολούνται με τα εξωαγωνιστικά».

Για το αν μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βάις: «Δεν μιλήσαμε ακόμη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και όταν βρεθούμε ως αντίπαλοι θα είναι κίνητρο η μεταξύ μας κόντρα».

Για το αν μίλησε με τον Στέφενς για τον ρόλο του:
«Λίγα λεπτά πριν μιλήσαμε…».

Πηγή: sport-fm.gr