Μπορεί η Γιουβέντους να επικράτησε της Μίλαν το βράδυ της Κυριακής (10/11) και να παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» έχουν να πονοκεφαλιάζουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε, όταν έγινε αλλαγή για να περάσει στη θέση του ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σημείωσε και το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Η La Stampa, που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, αναφέρεται στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Και αυτό που θα γίνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι το εξής: Η «Βέκια Σινιόρα» θα του επιβάλει το πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις μέσω του εσωτερικού κανονισμού, ενώ όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, θα εξηγήσει τόσο στον προπονητή όσο και στους συμπαίκτες του τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε έτσι.

Το ρεπορτάζ φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις πρώτες αναρτήσεις του Κριστιάνο στα social media, με τον ίδιο να μην θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε κόντρα στους «ροσονέρι».

Πιο συγκεκριμένα, μέσω Instagram, «ανέβασε» μια φωτογραφία από τον αγώνα με τη Μίλαν, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη». Κάτι που δείχνει μια διάθεση να μην ρίξει… κι άλλο λάδι στη φωτιά, που ο ίδιος άναψε.

 

View this post on Instagram

 

Partita difficile, vittoria importante! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on