Τρίτη «στροφή» σήμερα στο Basketball Champions League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Πυλαία την Νεπτούνας (19:00, ΕΡΤ3), με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Οι Λιθουανοί έχουν μία νίκη και μία ήττα στο BCL και οι Θεσσαλονικείς, θέλουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο.

«Η Νεπτούνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουν αρκετά ψηλά παιδιά, ειδικά στην περιφέρεια, παίζοντας με ψηλές πεντάδες στο παρκέ , υπάρχουν έμπειροι παίκτες όπως ο Ντελινικάιτις, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να επιβάλλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε ετοιμάσει», ανέφερε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Δύσκολη μάχη για το Περιστέρι

Το Περιστέρι πέφτει και αυτό στη μάχη απόψε, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με το απόλυτο σε Ελλάδα (5/5) και Ευρώπη (2/2)

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου φιλοξενείται στα Κανάρια Νησιά από την Τενερίφη (21:30, ΕΡΤSports), έχοντας τις απουσίες των Βασιλόπουλου, Σαλούστρου και Μόρισον.

Η Ισπανική ομάδα είναι από τις πιο ισχυρές του ομίλου, έχοντας κάνει το 2/2 όπως και το Περιστέρι. Δεδομένα, όμως, οι απουσίες τις ελληνικής ομάδας θα κάνουν πολύ δύσκολο το έργο της.