Είναι η ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας αποκτήσει, ήδη, τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τον Τζέιμς Ροντρίγκες, τον Ρικάρντο Καρβάλιο, τον Ζοάο Μουτίνιο και τον Ζερεμί Τουλαλάν. Η ενίσχυση της Μονακό, ωστόσο, δεν σταματάει εδώ, αφού, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της, Κλαούντιο Ρανιέρι, ενδέχεται να υπάρξουν και άλλα μεταγραφικά «χτυπήματα».

«Μέχρι τώρα έχουμε αποκτήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει ενισχυθεί, αλλά θεωρώ πως ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Τυπικά, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε. Απομένουν ακόμα σχεδόν δύο μήνες. Συνεπώς δεν αποκλείεται τίποτα», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «calciomercato.it».

Ανάμεσα στις επικείμενες μεταγραφές, αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη του Έντινσον Καβάνι από τη Νάπολι. Ο Ρανιέρι, πάντως, δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του. «Ακούγεται και αυτό. Ωστόσο, δεν είμαι εγώ εκείνος που διαπραγματεύεται, συνεπώς δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Αυτό που γνωρίζω είναι πως η διοίκηση επιθυμεί να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα και με γνώμονα αυτό, γίνονται όλες οι κινήσεις», επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

Θα ήθελε ο Ρανιέρι τον Ουρουγουανό επιθετικό; Η απάντηση είναι προφανής. «Ποιος δεν θα ήθελε τον Καβάνι στην ομάδα του; Για ποιο λόγο να αποτελώ εξαίρεση εγώ; Ο Καβάνι είναι ένας μοναδικός επιθετικός, ο οποίος θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στην ομάδα μας. Αλλά, επαναλαμβάνω, εγώ δεν γνωρίζω τίποτε για την υπόθεσή του», τόνισε με νόημα ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Πηγή: sport-fm.gr