Πανευτυχής που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Ίσκο κατά την παρουσίασή του. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε από τη Μάλαγα έναντι 30 εκατ. ευρώ, παρέλαβε τη φανέλα με το νούμερο «23» και γνώρισε την αποθέωση από 8.000 φιλάθλους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τον νεαρό Ισπανό άσο παρουσίασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. «Ο Ίσκο έχει κερδίσει κάθε Ισπανό φίλαθλο στα 21 του χάρη στην ποιότητα και τη δημιουργικότητά του. Έκανε μία καταπληκτική σεζόν με τη Μάλαγα και την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ο ίδιος επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είπε πως είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη ιστορία», τόνισε, ενώ απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή είπε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου και στο ταλέντο σου. Σε καλωσορίσουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το σπίτι σου».

Ο Ίσκο, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με τη σειρά του τόνισε: «Για έναν ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγάλο από το να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Ελπίζω να κατακτήσουμε μαζί πολλούς τίτλους», ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για τις προσπάθειες που έκαναν για να με αποκτήσουν, τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους, αλλά και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους».

Πηγή: Sport-fm.gr