Αποκτήθηκε από την Ουντινέζε το 2004 και στα εννέα χρόνια παρουσίας του στο Φριούλι αγωνίστηκε σε σχεδόν 300 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας περισσότερα από 150 γκολ.

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποίησε το όνειρό του και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια.

Από το πρωί της Δευτέρας είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της Ουντινέζε και στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, οι οποίες οδήγησαν στη συμφωνία νωρίς το απόγευμα. Στη συνέχεια ο Ντι Νατάλε έφτασε στο Μιλάνο, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Ουντινέζε, ο Ντι Νατάλε θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2015, εισπράττοντας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για τον κάθε χρόνο συμβολαίου του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε θα συμπληρώσει έντεκα χρόνια στην ομάδα, στην οποία αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, λίγο πριν κλείσει το 38ο έτος της ηλικίας του.

Πηγή: Sport-fm.gr