Μουρμούρα υπήρχε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε rotation στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι η ομάδα προερχόταν από ένα μεσοβδόμαδο, πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να πορευτεί και στα δύο αυτά παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες του να δείχνουν σκασμένοι. Ωστόσο, στον αυριανό (28/09, 19:30) αγώνα με τη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα αναμένεται αρκετό… λίφτινγκ.

Δύο από τους παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», είναι οι δύο «παλιοσειρές» της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Σισέ δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε, λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Μεριά χρειάζεται να ξεκουραστεί, όπως φάνηκε και στο ματς του ΟΑΚΑ. Υπάρχει και η λύση του Μπα, που έπαιξε αρκετά στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, ωστόσο ο Έλληνας στόπερ φαίνεται πως θα κερδίσει την άτυπη αυτή μάχη.

Όσο για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, προορίζεται για βασικός αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μετρά συνεχόμενες συμμετοχές με τους Πειραιώτες, αλλά και την εθνική Νορβηγίας. Σημαντικές πιθανότητες να παίξει έχει και ο Κούτρης, παίρνοντας τη θέση του Τσιμίκα, ενώ αλλαγές ενδεχομένως να υπάρξουν και στην επίθεση.