Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής της αποστολής της Ένωσης από τη Ρωσία ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης έπιασε συζήτηση με τους δημοσιογράφους και κατά τη διάρκεια αυτής δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για το θέμα του νέου προπονητή που αναζητείται.

Ο Αδαμίδης ουσιαστικά φωτογράφισε τον Πάολο Σόουζα καθώς ήταν ο μόνος στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά -την ώρα που ο Τύπος της Πορτογαλίας το θεωρεί σχεδόν δεδομένο πως αυτός θα αναλάβει τους «κιτρινόμαυρους»- ενώ ξεκαθάρισε πως ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει πίστωση χρόνου από τη διοίκηση και θα πρέπει να έχει και τη στήριξη του κόσμου.

«Οποιοσδήποτε προπονητής κι αν έρθει θα έχει πίστωση χρόνου. Θα τον αφήσουμε να δείξει το έργο του. Το θέμα δεν είναι να κάνει γκελ στον κόσμο. Το θέμα είναι να κάνει δουλειά. Ο κόσμος άλλωστε μπορεί να καταλάβει ότι κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο. Θα πάω να συναντήσω κάποιους προπονητές. Δε γίνεται να κλείνεις προπονητή μέσω φαξ. Θα πρέπει να πας να μιλήσεις μαζί του ώρες, για το ποδόσφαιρο, για τις ιδέες του. Αν έχω γυρίσει μέχρι την Κυριακή για τον αγώνα με την Ξάνθη, θα πει ότι κλείσαμε προπονητή.

Ο Σιμεόνε έχει ακριβό κασέ. Αν πας στην Αγγλία και ρωτήσεις ποιος είναι ο πιο ανερχόμενος προπονητής, θα σου πουν τον Πάολο Σόουζα. Είναι μεταξύ των υποψήφιων, αλλά όχι η πρώτη επιλογή. Δεν μπορούμε όμως να διαρρεύσουμε ονόματα προπονητών, γιατί ίσως να δεσμεύονται ακόμα με συμβόλαιο και να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ομάδες τους. Μπορεί να έχει και συμβόλαιο. Δεν κοιτάμε μόνο άνεργους. Ο Σόουζα είναι μία επιλογή και έχουμε κι άλλες».

Πηγή: gazzetta.gr