Το όνομά του ακούστηκε έντονα τον περασμένο Ιανουάριο στο Τορίνο. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, θέλοντας να βάλουν στη… μηχανή τους έναν εξελίξιμο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή. Τελικά ο Ματέους αναμένεται να παραμείνει στη Φλαμένγκο, όπως αποκαλύπτει ο βραζιλιάνικος Τύπος, απορρίπτοντας τις προτάσεις των Ιταλών.

«Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο θα έχει τριετή διάρκεια και θα εισπράττω περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα μέχρι σήμερα. Συνεπώς, αναμένεται να μείνω στη Φλαμένγκο για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον», αποκαλύπτει στις βραζιλιάνικες εφημερίδες ο γιος του Μπεμπέτο.

Το όνειρο όλων των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών είναι να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Ο Ματέους δεν αποτελεί εξαίρεση. «Δεν το κρύβω πως ήθελα να υπογράψω στη Γιουβέντους, η οποία με είχε πλησιάσει τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως είχα ξεκαθαρίσει πως για να φύγω θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα μου και να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι. Από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι τέτοιο, θεώρησα σωστό να υπογράψω νέο συμβόλαιο», σημείωσε ο Ματέους.

Στο νέο συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο νεαρός, προβλέπεται ρήτρα παραχώρησης που ανέρχεται στα 48 εκατ. ευρώ. Οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη θα αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με τα 100 χιλ. ευρώ που εισπράττει σήμερα, αλλά λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει, ακόμα, γνωστές.

Πηγή: sport-fm.gr