Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 1997. Δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα, όπου έμεινε άλλα δύο χρόνια.

Το 2001 επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Μπενφίκα, στην οποία ίσως έκανε τις καλύτερες χρονιές του. Το 2007 έκανε μια νέα προσπάθεια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το 2011 έκανε ένα μικρό διάλειμμα μακριά από την Ιβηρική Χερσόνησο, αποδεχόμενος πρόταση της Μπεσίκτας, για να επιστρέψει στην Ισπανία μια χρονιά αργότερα και να φορέσει τη φανέλα της Εσπανιόλ. Κάτι που αναμένεται να κάνει και την επόμενη χρονιά.

Ο λόγος για τον Σιμάο Σαμπρόζα, ο οποίος αποκάλυψε πως πρόθεσή του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρκελώνης.

«Το συμβόλαιό μου λήγει το 2014. Πρόθεσή μου είναι να το τιμήσω και να το εξαντλήσω. Θεωρώ βέβαιη την παραμονή μου στην Εσπανιόλ. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στη Βαρκελώνη και, μόνο αν συμβεί κάτι το… απίθανο, δεν θα πραγματοποιήσω την επιθυμία μου», αποκάλυψε ο Σιμάο Σαμπρόζα, μιλώντας στην «Mundo Deportivo».

Πηγή: sport-fm.gr