Είθισται οι ομάδες που κατακτούν το γερμανικό πρωτάθλημα να το γιορτάζουν με πολλά λίτρα μπύρας. Όχι πίνοντάς τα, αλλά λούζοντας με αυτά οι παίκτες τους ο ένας τον άλλον.

Κάτι παρόμοιο έζησε για πρώτη φορά στην καριέρα του και ο Ντάντε, ο οποίος με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου αναδείχτηκε πρωταθλητής Γερμανίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί (και αυτός) το γνωστό μπουγέλο με μπύρα μετά τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

«Ήταν μια υπέροχη γιορτή και ο πρώτος μου τίτλος στη Bundesliga με τη Μπάγερν Μονάχου. Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Η φιλοσοφία τους είναι πολύ ωραία, όπως και αυτό το λούσιμο με τις μπίρες. Ήταν όλα πολύ ξεχωριστά και το ευχαριστήθηκα πολύ. Έχω, ήδη, ενσωματωθεί στην κουλτούρα της Βαυαρίας και για να γιορτάσω με τους οπαδούς έπρεπε να ντυθώ καταλλήλως. Ήταν σημαντικό να γιορτάσουμε με τους φίλους της ομάδας γιατί το αξίζουν και αυτοί και μετά να συγκεντρωθούμε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Γερμανίας», τα λόγια του βραζιλιάνου αμυντικού μερικές μέρες μετά τη φιέστα των Βαυαρών.

Πηγή: Sport-fm.gr