Νέο λαβράκι φαίνεται να εντόπισε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο Κριστιάν Καρεμπέ έκανε κρουση για τον 20χρονο εξτρέμ, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Με το που «κλείδωσε» την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, άρχισαν τα (νέα) σενάρια για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Και το νέο όνομα που έχει προκύψει είναι αυτό του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ο άνθρωπος που έχει επικοινωνήσει με τον Ραούλ Γκορδίγιο από την Ροζάριο Σεντράλ για να προχωρήσει η μεταγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Λοβέρα είναι εξτρέμ ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί και στον άξονα και τις τελευταίες μέρες είχε κάνει κρούση η Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτησή του (3.5 εκατομμύρια δολάρια για το 80% των δικαιωμάτων του).

Σύμφωνα με την «Capital» η Ροζάριο περιμένει μια πρόταση κοντά στα 4 εκατομμύρια δολάρια για το 70% με 80% των δικαιωμάτων του και πρόσθετε πως πρόθεση της Ροζάριο είναι να μην κλείσει την πόρτα στον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στην ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο Λοβέρα την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ροζάριο (με 2 ασίστ) και φέτος έχει ήδη 4 ματς (1 γκολ και 1 ασίστ) ενώ είναι διεθνής και με την U20 της Εθνικής Αργεντινής.

Πηγή: gazzetta.gr