Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άλλαξε την προσέγγισή του για το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κρανσοντάρ και επιμένει πως η ομάδα του θα λειτουργήσει σαν να ήρθε 0-0 ο πρώτος αγώνας.

Ο Μαρτίνς είπε στην Σ.Τ. για:

Τη ρεβάνς και την σημασία της και το εάν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει ως κόουτς ένα πρώτο ευρωπαϊκό ματς σε τέτοια φάση με 4-0 και τόσο άνετα: Δεν έχει να κάνει με προπονητές ούτε με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι ένα ματς με Ολυμπιακό και Κρασνοντάρ. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς αλλά παίζουμε στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με ισορροπία. Πρέπει να το ξεκινήσουμε το ματς αυτό σαν να είναι 0-0. Να αφήσουμε πίσω το ματς το πρώτο.

Την προσέγγιση του αγώνα: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επηρεαστούν οι παίκτες μας. Πρόκειται για το πρεστίζ μας και θέλουμε να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να περάσουμε. Δεν θα αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία. Όλοι οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν.

Το πως περιμένει την Κρασνοντάρ: Η Κρασνοντάρ έχει αποδείξει πως έχει υψηλό επίπεδο ότι αλλαγή και να κάνει. Παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε αύριο την πιο δυνατή, δύσκολη και επικίνδυνη εκδοχή της.

Την έκταση του σκορ στο πρώτο παιχνίδι: Η αλήθεια είναι πως στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν μία ισορροπημένη κατάσταση. Εμείς είχαμε υπομονή και διαχειριστήκαμε με έξυπνο τρόπο τις ευκαιρίες μας.

Πηγή: gazzetta.gr