Το όνομά του ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες, τόσο για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι όσο και για αυτόν της Τσέλσι. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αν και δηλώνει πως θα συνεχίσει τη δουλειά του στη Μάλαγα, ενδέχεται να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Μάλαγα έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να βρουν τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mirror» ο επικρατέστερος να καθίσει στον πάγκο της Μάλαγα, αν ο Πελεγκρίνι αποχωρήσει, είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, σημερινός προπονητής της Γουίγκαν. Οι διοικούντες τη Μάλαγα έχουν εκτιμήσει το έργο του Καταλανού στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρούν πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ήδη, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν γίνει οι πρώτες, διερευνητικές επαφές και ο Μαρτίνες εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα.

Όλα, ασφαλώς, θα κριθούν από τις αποφάσεις του Πελεγκρίνι, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πρώτος στις προτιμήσεις της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου.