Ο Ουσμάν Ντραμέ της Λέτσε πρότεινε σε πόρνη να κάνουν σεξ για ένα I phone 5, δεν την πλήρωσε, της έκλεψε την τσάντα αλλά φεύγοντας, τον πρόλαβε ένας τρανσέξουαλ και τον ξυλοφόρτωσε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο γεννημένος στο Παρίσι παίκτης της Λέτσε, πρότεινε σε μία πόρνη να κάνουν σεξ αλλά να μην την πληρώσει, απλά να της δώσει το I phone 5 που είχε στην κατοχή του. Αυτή δέχθηκε, ο 20χρονος έκανε τη δουλειά του και αντί να της δώσει το τηλέφωνο, της πήρε την τσάντα κι έφυγε τρέχοντας.

Αυτή τον κυνήγησε αλλά δεν τον προλάβαινε μιας και ο Ντραμέ καβάλησε το μηχανάκι του και απομακρύνονταν. Ένας τρανσέξουαλ φίλος της πόρνης όμως, είδε το περιστατικό, έβγαλε τα τακούνια και τον πρόλαβε στη γωνία. Και μπορεί να έμοιαζε με γυναίκα, αλλά βάραγε σαν άντρας.

Και με το που έφτασε και η Νιγηριανή, έφαγε λίγες ακόμη. Το κακό για τον ποδοσφαιριστή δεν είναι ότι έφαγε λίγο ξύλο. Ούτε ότι έχασε τις επαφές από το I Phone (εννοείται ότι του το πήραν). Είναι πως η Λέτσε έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. «Αν τα γεγονότα επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος εκφράζει την αγανάκτησή του και ανακοινώνει τον αποκλεισμό του παίκτη από όλες τις δραστηριότητες, διατηρώντας το δικαίωμα να ζητήσει τη λύση της σύμβασης ως επείγον θέμα».

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS