Ανεξάρτητα με το ποια θα είναι απόφαση για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, η ομάδα του πρέπει απέναντι στην Κέρκυρα να πάρει τη νίκη, ώστε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής θέλει οι παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι άπαντες έχουν ξεπεράσει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την «Ένωση».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δερμιτζάκης στην κάμερα της NOVA:

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε το νικηφόρο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η έκβαση αυτού του παιχνιδιού. Άρα το κυρίαρχο μας μέλημα είναι να νικήσουμε την Κέρκυρα για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και όσα συνέβησαν: «Ναι γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Θεωρώ ότι αγωνιστικά η ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αφού ο στόχος μας ήταν αυτός. Νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ, πετύχαμε κάποιο γκολ που μας έδωσε τη δυνατότητα της νίκης και των τριών βαθμών για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα την επόμενη αγωνιστική, αυτή δηλαδή με την Κέρκυρα που με μία νίκη θεωρώ ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλά».

Για το αν υπάρχουν παίκτες σοκαρισμένοι: «Ήταν μία δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλοι το έχουμε ξεπεράσει και προσπαθούμε να γυρνάμε όσο πιο γρήγορα σελίδα και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε όλοι αυτή τη βδομάδα πάνω στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε ένα επιπλέον πρόβλημα και έχει να κάνει με το παιχνίδι Κυπέλλου, άρα καταλαβαίνατε ότι υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση λόγω και των ταξιδιών. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε την κατάσταση ώστε η ομάδα την Κυριακή να είναι και φρέσκια και ικανή για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς περιμένει την Κέρκυρα:
«Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που εγώ και στον πρώτο γύρο που είχαμε παίξει αντίπαλη και είχαμε κερδίσει μου άρεσε. Θεωρώ ότι ίσως θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι ενισχύθηκε τον Ιανουάριο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε για άλλη μία χρονιά να κάνει την υπέρβαση για να μείνει στην κατηγορία. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που δεν έχει το άγχος ούτε την πίεση. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τα Γιάννινα όπου δουλέψανε και ιδρώσανε πάρα πολύ για να κερδίσουν. Κάπως έτσι θα είναι και το δικό μας ματς. Ελπίζω ότι με συγκέντρωση και ηρεμία και με το πλάνο μας μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη που όλοι θέλουμε πάρα πολύ και για να πετύχει η ομάδα το στόχο και για να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός μπορεί να έχει άγχος:
«Το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Ξεκαθαρίσαμε ότι εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν μπορούμε να έχουμε κάτι σίγουρα. Άρα όλα είναι ανοιχτά. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα κρύβει κινδύνους και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε καθαρό μυαλό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και μέσα από την ηρεμία να μπορέσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο το οποίο ξέρουμε σαν ομάδα ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το ματς: «Να μπορέσουμε σαν ομάδα να έχουμε τις ισορροπίες μας και στην άμυνα και στην επίθεση, να κρατήσουμε το μηδέν και φυσικά μέσα από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μας δώσει τη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr