Όσο ο Μάρκους Μπεργκ δεν κλείνει σε κάποια ομάδα τόσο το όνομά του θα παραμένει στο «τραπέζι» για τις ελληνικές ομάδες που ψάχνουν σέντερ φορ και μπορούν να καλύψους τις οικονομικές του απαιτήσεις. Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Σουηδού επιθετικού ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Ο 33χρονος στράικερ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η υπόθεση δεν έφτασε στο τελικό της στάδιο και έτσι εκείνος ψάχνει ακόμη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ που αφορούν τους νταμπλούχους Ελλάδας, ο «δικέφαλος» του Βορρά φαίνεται να κερδίζει την προτίμηση του Μπερκ, οικονομική δυσκολία δεν υπάρχει, ενώ για τον παίκτη φαντάζει δελεαστική και η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν έναν παίκτη με εμπειρία, με μεγάλη έφεση στο γκολ που θα… ξεκολλήσει την ομάδα όταν αυτό συμβαίνει, ενώ στα θετικά περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος και δεν χρειάζεται να γίνουν διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα.