Ο Λιούς Χόλτμπι παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μόνο που οι πρωταθλητές Ελλάδας «δεν παίζουν μπάλα μόνοι τους», καθώς ο Γερμανός μέσος έχει κι άλλες προτάσεις, όπως λέει ο μάνατζερ του.

Η υπόθεση του Γερμανού μέσου, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο Αμβούργο κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, παραμένει ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη Μικράς Ασίας δεν έχουν αποφασίσει μέχρι σήμερα για το αν προχωρήσουν στην απόκτηση του προκειμένου να μιλήσουν πιο σοβαρά με τον εκπρόσωπό του.

Προς το παρόν ο Μάρκους Νόακ έχει… δειγματίσει τον πελάτη του σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε εξ ου και οι νέες αναφορές του τουρκικού Τύπου γύρω από τον Γερμανό μέσο και τον ΠΑΟΚ, που δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τον θέλουν «να έχει δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον…».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον από την Τουρκία. Υπήρξαν διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τη Γαλατάσαραϊ και τη Φενέρμπαχτσε», υποστήριξε ο ατζέντης του 28χρονου ποδοσφαιριστή, βάζοντας στη συνέχει τη… γνωστή κασέτα, «προσπαθούμε να επιλέξουμε το καλύτερο για τον Λιούις» και «δεν έχουμε υπογράψει με καμία ομάδα, οι διαπραγματεύσεις είναι ανοικτές».

Παράλληλα, σημείωσε πως «τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο καθαρά για τη νέα ομάδα του Λιούις», με τον ΠΑΟΚ να περιμένει και ενδεχομένως από βδομάδα να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωση του Γερμανού μέσου, αν δεν προχωρήσει τελικά η υπόθεση με έναν ακόμη κεντρικό χαφ που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πρωταθλητών Ελλάδας και πιο ψηλά στη λίστα από τον Λιούις Χόλτμπι.

Πηγή: gazzetta.gr