Ο Ράφικ Τζιμπούρ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών αλλά αμφότεροι είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η τελευταία… κανονική προπόνηση της Ένωσης για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους έγινε την Παρασκευή, καθώς αυτή του Σαββάτου θα είναι χαλαρή και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Βόλο.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν έλειψαν καθώς ο Τζιμπούρ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και αποχώρησε ενώ ο Λυμπερόπουλος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών.

Με δεδομένο, πάντως, ότι πρόκειται για δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά ως τώρα για την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Παντελής Καφές, καθώς και ο Πάπα Ντιόπ που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Νίκος Γεωργέας πήρε την Παρασκευή εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βόλο είναι οι Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Γάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Γκερέιρο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

* Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (12:00) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βόλο.

Πηγή: gazzetta.gr