Μπορεί η υπόθεση να έχει περάσει από «χίλια κύματα», αλλά ο Ολυμπιακός δεν παρατάει τη μεταγραφή του Μάρτιν Σκρτελ. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ένας εκ των ατζέντηδων της εταιρείας που έχει τα δικαιώματά του Σλοβάκου στόπερ.

Ο Μιχάτ Χάλις, μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων, τις οποίες αναμεταδίδει η Fanatik, υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν τον παίκτη να αποδεχθεί την προσφορά που του έχουν κάνει, βάζοντας… στο κόλπο και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

«Έχουμε επαφές με τη Φενέρμπαχτσέ. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το νέο του συμβόλαιό. Είναι αρκετά χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Αγγλία και η Ρωσία είναι δύο χώρες που δεν του αρέσουν λόγω του κλίματος, έχουν πολύ κρύο», επισήμανε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλά με τοη Σκτρελ κάθε ημέρα. Θέλει να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζει πολύ καλά την δύναμή του, τον εμπιστεύεται και ξέρει πολύ καλά τι προσφέρει στο γήπεδο. Πιστεύει ότι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά γιατί τον γνωρίζει. Οι Έλληνες πιέζουν πάρα πολύ αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη».