Κατάφεραν να επικρατήσουν της Μπαρτσελόνα με 2-1, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της πρώτης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τρίτη καλούνται να επαναλάβουν την επιτυχία αυτή, αντιμετωπίζοντας άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, τη Γιουβέντους. Οι παίκτες της Σέλτικ ανυπομονούν να… ακούσουν ξανά τον ύμνο της διοργάνωσης, ελπίζοντας πως η πορεία τους στον θεσμό δεν θα ολοκληρωθεί στη φάση των «16». Αυτό φάνηκε από όσα είπε για το παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, Φρέιζερ Φόρστερ, στο συνδρομητικό «Sky».

«Ανυπομονούμε να παίξουμε στο παιχνίδι αυτό. Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση και μάθαμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους, ξεκινήσαμε να τη μελετάμε ώστε να παρουσιαστούμε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και έχουμε ελπίδες πως θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε αυτό το πρώτο ματς», δήλωσε αρχικά ο Φόρστερ.

Οι αντίπαλοί τους, ωστόσο, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δείχνοντας να ξεπερνούν την περίοδο κρίσης. «Η Γιουβέντους αποτελείται από φανταστικούς παίκτες. Είναι μια οργανωμένη και σκληρή ομάδα, που όμως, έχει πολλούς ικανότατους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές τους, όπως ξέρουμε και ποιες είναι οι δικές μας. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό», είπε με… πίστη ο τερματοφύλακας της Σέλτικ.

Ο συνάδελφός του στη «Γιούβε», Τζίτζι Μπουφόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, κάτι που τον κολακεύει ιδιαίτερα. «Είναι σημαντικό να μιλάει με αυτό τον τρόπο για μένα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Η αλήθεια είναι πως οι αγώνες που έχω κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ καλοί. Ίσως να είναι η… μαγεία της διοργάνωσης, ίσως το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Όπως και να’ χει, είμαι πολύ κολακευμένος από όσα είπε ο Μπουφόν για μένα», κατέληξε ο Φρέιζερ Φόρστερ.

Πηγή: sport-fm.gr