«Σκούρα» τα βρήκε ο παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, από οπαδούς της συμπολίτισσας Σίτι την Κυριακή, πριν το παιχνίδι των «Πολιτών» με την Μπράιτον.

Ο Νέβιλ, που αυτή την περίοδο είναι σχολιαστής τηλεοπτικού δικτύου, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα με ύβρεις και μπουκάλια, λίγο πριν την είσοδό του στο Amex Stadium, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο 44χρονος βρέθηκε στο γήπεδο για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, για να καλύψει το παιχνίδι για το Sky Sports. Οι οπαδοί της Σίτι που αναγνώρισαν τον Νέβιλ, άρχισαν να τον περικυκλώνουν, ρίχνοντάς του μάλιστα δυο ποτήρια μπύρα.

Το πρώτο ποτήρι που πετάχτηκε, βρήκε τον Νέβιλ στον ώμο, ενώ χρειάστηκε να σκύψει για να αποφύγει το δεύτερο. Αρκετοί φίλοι της Σίτι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον παλαίμαχο παίκτη της Γιουνάιτεντ, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και αστυνομικοί.

Το περιστατικό κατέγραψε ένας οπαδός των «Πολιτών» με το κινητό του τηλέφωνο, ο οποίος και δημοσίευσε το βίντεο με… περιπαικτικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο: