Σημαντικό παιχνίδι, αλλά όχι και το τέλος του κόσμου, είναι αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ντέβιν Σμιθ.

Ο αμερικανός άσος τόνισε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν βλέπει το ματς με τον Ολυμπιακό, ως την τελευταία ευκαιρία της στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο δήλωσε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του είναι διατεθειμένου να παλέψουν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

«Πιστεύω ότι κάναμε το σωστό μετά την ήττα από τη Χίμκι. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε σκληρά, όλες αυτές τις μέρες. Δεν βλέπουμε το ματς σαν την τελευταία μας ευκαιρία, γιατί είμαστε επικεντρωμένοι στο να παίξουμε καλά και κάνουμε ό,τι μας πουν οι προπονητές. Βέβαια, ξέρουμε το πόσο κρίσιμο και σημαντικό είναι αυτό το ματς, γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», τόνισε ο Ντέβιν Σμιθ και συμπλήρωσε:

«Έχουμε σχεδόν δύο ομάδες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο ροτέισον. Όλοι αγωνιζόμαστε αυτή τη σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε 10-11 παίκτες, στους οποίους μπορούμε να υπολογίζουμε το ίδιο. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr