Με επιστολή του προς τον Γιάννη Βούρο, ο Μιχάλης Τροχανάς ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο «Θεμέλιο 21», επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, ούτως ώστε να βρει το δρόμο της, ενώ εξέφρασε και την αγανάκτησή του για το γεγονός πως δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια.

Η επιστολή του Μιχάλη Τροχανά:

«ΠΡΟΣ: Τον αξιότιμο Ενωσίτη κύριο Γιάννη Βούρο (μέλος της ιδρυτικής επιτροπής του υπό ίδρυση συνδέσμου ΘΕΜΕΛΙΟ 21)

Αγαπητέ φίλε,

Λίγος χρόνος πέρασε από τα πρώτα τηλεφωνήματά μας για την ίδρυση του ΘΕΜΕΛΙΟ 21. Όμως η διαδικασία προχώρησε πέραν των στόχων της, υπήρξε εγκατάσταση σε μόνιμο χώρο (γραφεία) και 30 εκλεκτοί ιδρυτές μαζί με 100 ιδρυτικά στελέχη προετοιμάζονται για τη δημόσια παρέμβασή σας στα μέσα Φεβρουαρίου περίπου.

Δυστυχώς τα νέα από τη δική μου πλευρά δεν είναι ανάλογα. Το πρόσφατο πλήγμα της υγείας μου δε μου επιτρέπει πλέον να εργαστώ ούτε για τις ανάγκες ολοκλήρωσης των όσων είχα αρχίσει (νέα βιβλία, Θεμέλιο 21 κλπ.).

Συνέπεια των ανωτέρω είναι:

1. Να υποβάλλω τη δήλωση της παρούσας αναγκαστικής παραίτησής μου από κάθε συγκροτημένη δράση-λειτουργία-προγράμματα-μελέτες του Θεμέλιο 21, αποδίδοντας ταυτόχρονα τα αισθήματα της μεγάλης τιμής που προσέδωσε η εμπιστοσύνη όλων σας στο πρόσωπό μου.

2. Να σε παρακαλέσω προσωπικά για τη δημοσιοποίηση αυτής της δήλωσης.

3. Να ευχηθώ τη μεγάλη και γρήγορη επιτυχία που έχει ανάγκη η ΑΕΚ μας.

Λυπούμαι φίλε και φίλοι. Για την ακρίβεια αγανάκτησα με αυτό που μου συνέβη.

Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα,

Μιχάλης Τροχανάς»

Πηγή: Sport-fm.gr