Πλέον είναι το θέμα που απασχολεί τους φίλους του συλλόγου. Το τι πλάνο θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, πως θα κινηθεί μεταγραφικά, με τι μπάτζετ, τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν αλλά και για τους παίκτες που είναι πολύ πιθανό να φέρουν πρόταση.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε στην Αθλητική Κυριακή κι αναφέρθηκε στα περισσότερα θέματα.

Μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε πως κατά την δική του γνώμη, για να γίνει καλύτερη η ομάδα θα πρέπει να υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Αθλητική Κυριακή.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι για να γίνουμε καλύτεροι, θα πρέπει να πουληθεί παίκτης. Μην μπαίνουμε στην ονοματολογία, γιατί αν με ρωτήσετε για τον Μπουζούκη, θα σας πω ότι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό, γιατί πρέπει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος παίκτης, γιατί θα είναι καλύτερο και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να αντλήσουμε κάποια κεφάλαια από το δυναμικό μας και κάποιο κεφάλαιο από πώληση. Η αξιολόγηση από τη δική μου πλευρά συνεχίζεται, με έναν μόνο γνώμονα. Το καλό της ομάδας και πώς θα εξελιχθεί»

Για το μπάτζετ και τον Μπουζούκη: «Το μπάτζετ μας είναι μικρό. Στα συμβόλαια της επόμενης σεζόν υπάρχουν και κάποιες αυξήσεις. Αρα λοιπόν θα πρέπει να έχουμε κάποια δεδομένα κάτω και πάνω σε αυτά να κινηθούμε για την εξέλιξη της ομάδας. Ο κάθε παίκτης ανεξαρτήτως ηλικίας έχει την τιμή του. Ο Μπουζούκης για παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό έχει μία πολύ μεγάλη τιμή. Αν έρθει μία ομάδα και δώσει αυτή την τιμή, φυσικά μπορεί να πάρει τον Μπουζούκη. Δεν μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή τον Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό ούτε με 1,5, ούτε με 2 εκατ.».

Για ΠΑΟΚ και Μπουζούκη: «Δεν γνωρίζω κάτι. Όλα αυτά τα παιδιά, έρχονται σε μία φάση ανάπτυξης με μία συγκεκριμένη λογική που λειτουργούν στην καθημερινότητα. Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό για την ανάπτυξή τους. Το περιβάλλον που έχει ο Παναθηναϊκός για τους νέους παίκτες, δεν θα το βρουν πουθενά στην Ελλάδα, ακόμα και στο εξωτερικό. Άρα όταν κάποιος παίκτης θα πάρει την απόφαση είτε να φύγει, είτε να γίνει μία πώληση, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην επόμενη μέρα. Οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι».

Η ακαδημία και οι έμπειροι παίκτες: «Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά τη φετινή σεζόν. Μπορεί να είμαστε στενοχωρημένοι γιατί πιστεύαμε ότι θα μπούμε στην πεντάδα και θα σβήσουμε την ποινή πιο γρήγορα, αλλά στο πλάνο ότι θα υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες που θα στηρίξουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν και να μπορούμε να βγάλουμε κι άλλα παιδιά στην Ακαδημία, που υπάρχουν παιδιά με ταλέντο. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν και ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα ώστε να έχουν οι νέοι κάποιους αρχηγούς. Σκεφτείτε τι κουβέντα είχαμε πριν για τον Βιεϊρίνια».

Η σύγκριση με τις άλλες ομάδες: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε όμως να κάνουμε μία ομάδα πιο ισχυρή απέναντι στον Άρη, τον Ατρόμητο και σιγά-σιγά να προσεγγίσουμε τους άλλους τρεις».

Για τον Ινσούα: «Δικαιωθήκαμε, γιατί ήταν από τους λίγους παίκτες που έφεραν πρόταση στον Παναθηναϊκό και η πρώτη σκέψη του ήταν να φύγει. Του εξηγήσαμε όμως και δικαιωθήκαμε πάνω σε αυτό ότι με μία καλή χρονιά, γεμάτη και με καλή απόδοση, θα βγει κι ο ίδιος δικαιωμένος».

Πηγή: gazzetta.gr