Απογοητευμένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση, ήταν ο Αλέγκρι μετά το ματς με τη Γιουβέντους, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κόντε με 2-1 στην παράταση.

Ήλπιζε σε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από εκείνο της περασμένης σεζόν, όταν η Γιουβέντους είχε αποκλείσει την ομάδα του στο Κύπελλο Ιταλίας. Ζητούσε από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα, ώστε να προκριθούν εκείνοι στον ημιτελικό του θεσμού. Η ιστορία επαναλήφθηκε, όμως και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη Μίλαν αποχώρησαν από το Τορίνο με σκυμμένο κεφάλι, αφού γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην παράταση.

Αυτό στενοχώρησε τον προπονητή των «ροσονέρι», όπως φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα. «Είμαι απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Είχαμε ευκαιρίες, τόσο για να προηγηθούμε, όσο και για να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ και χάσαμε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η ομάδα μου άρεσε», σχολίασε ο Αλέγκρι.

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του. «Τελειώσαμε την αναμέτρηση χρησιμοποιώντας τρεις νεαρούς παίκτες στην επίθεση. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, αφού έτσι χτίζουμε το μέλλον του συλλόγου. Ασφαλώς απαιτείται σκληρή δουλειά και υπομονή για να δούμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, πάντως, θα μπορούσατε να είχατε ισοφαρίσει με το σουτ του Τραορέ. «Επαναλήφθηκε το περσινό σκηνικό. Ίδια φάση, ίδιο τέρμα, ίδια κατάληξη, δυστυχώς. Πέρσι έγινε στο 90ο λεπτό, φέτος στο 120ο. Κρίμα γιατί και στις δύο φορές ήμαστε άτυχοι. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο», σημείωσε με παράπονο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Φαίνεστε πικραμένος. «Είμαι πικραμένος… πολύ πικραμένος», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μίλαν, κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να τεθεί θέμα παραμονής του στον πάγκο των «ροσονέρι».

Πηγή: sport-fm.gr