Η συζήτηση στην Λίγκα για την αναδιάρθρωση άρχισε στις 16.20 και κράτησε για μία ώρα. Δεν πάρθηκε τελική απόφαση και θα υπάρξει επιτροπή που μαζί με τους εκπροσώπους των ΕΡΤ και NOVA θα κάνουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην επιτροπή αυτή μπορεί να μετάσχει όποιος το επιθυμεί. Επίσης όπως μεταφέραμε νωρίτερα ο Γκαγκάτσης παραμένει διευθύνων σύμβουλος της Super League. Γενικότερα πάντως διαπιστώθηκε πως υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά θέματα.

Οι αποφάσεις:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

Πηγή: gazzetta.gr