Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Κίεβο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι», παρά τις ευκαιρίες που είχαν, ηττήθηκαν από την Ντιναμό με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκαν από τη φάση των 16 του Europa League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε αργό τέμπο, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30’, με τον Ποντένσε να μην μπορεί να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, και αυτό που δεν έκανε ο Πορτογάλος το έκανε ο Σολ για την Ντιναμό Κιέβου με προβολή μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» άμυνα να μην αντιδρά σωστά.

Μάλιστα, και πάλι ο Σολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Σα του είπε «όχι».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στο 51’, με την κεφαλιά του Μασούρα που πέρασε άουτ, ενώ και πάλι ο Μασούρας στο 64’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόικο.

Ο Μπόικο ήταν αυτός που γλίτωσε την Ντιναμό και στο 74’, αποκρούοντας εξ επαφής το σουτ του Χασάν, αλλά και στο 87’, όταν σταμάτησε την προσπάθεια του Γκερέρο.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας την πρόκριση στους Ουκρανούς και αφήνοντας τον Ολυμπιακό εκτός συνέχειας.