Ο κόουτς της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και σχολίασε πως θα ήταν καλύτερα για την ομάδα του να είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ!

Στην συνέντευξη Τύπου της Ντιναμό Κιέβου ένας Ουκρανός δημοσιογράφος αρχικά έκανε λόγο για όσα συνέβησαν στο ματς με την Μίλαν και αν η ουκρανική ομάδα φοβάται μην πάθει τα ίδια με τον κόσμο να μπαίνει στο γήπεδο (σ.σ. έγινε για να πανηγυρίσει φυσικά) και ενώ στην συνέχεια ανέφερε τον Ολυμπιακό ως όχι τόσο καλή ομάδα, όπως πέρυσι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, άρα πιο εύκολη για την Ντιναμό. Ο Χάτσκεβιτς έσπευσε να τον διαψεύσει αποθεώνοντας τον Ολυμπιακό και είπε για:

Την κατάσταση της Ντιναμό Κιέβου: «Με βάση αριθμών, φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Θα δείξει το αυριανό παιχνίδι, θα μετρήσει και η ψυχολογία. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική, καλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα: το μελετήσαμε & βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Μάλλον θα ήταν καλύτερο. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Το εάν θα παίξουν ο Καντάρ και ο Βίτορ Μπουένο: «Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό & ο Καντάρ θα προπονηθεί απόψε και θα δούμε αν θα παίξει».

Το πιθανό ροτέισον του Μαρτίνς: «Δεν μπορώ να το πω εγώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει».

Τη Ντνίπρο που είχε φτάσει ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό: «Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

Την ΑΕΚ και την σύγκριση με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως εμείς όμως την θεωρούμε την καλύτερη και την πιο δυνατή στην Ελλάδα & παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Την πίεση στην ομάδα: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι & σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Τον Σολ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του αν και δεν έβαλε γκολ στα φιλικά. Πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο».

Πηγή: gazzetta.gr