Αισίως, η Euroleague έφτασε στην 22η αγωνιστική και τα παιχνίδια είναι το ένα πιο κρίσιμο από το άλλο. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21:05, Novasports 2) και θέλει μόνο νίκη για να ξεπεράσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να κάνει ένα βήμα παραπάνω πριν το κρίσιμο ματς με την Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική και να… καλύψουν τις πληγές που τους άνοιξε. Η ευκαιρία είναι μοναδική κόντρα στην Μακάμπι, αφού οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ θέλουν να συνδυάσουν ένα μεγάλο «διπλό» με μια πολύτιμη νίκη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ, είναι και οι τρεις στην αποστολή της ομάδας.

Απέναντι τους, οι Πειραιώτες θα βρουν ένα γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ετοιμάζει με την σειρά του την ομάδα του για ένα μεγάλο ματς. Η Μακάμπι έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στα τελευταία ματς και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στον πίνακα της βαθμολογίας, θέλοντας να κάνει ακόμα πιο πολλά βήματα παραπάνω.

Το ματς αναμένεται συγκλονιστικό και όσο πάμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας θα… πέφτουν κορμιά.

Πηγή: gazzetta.gr